Dvokrilac mini

Za one koji su radoznali uvek postoji nacin da dobiju informaciju koju traže. Postavljanjem linkova pomoci cu vam da dodjete do nekih jednostavnijih modela pa uz malo mašte i truda uveren sam da ćete  napraviti nešto cime cete biti zadovoljni. A ako niste, alat u ruke pa pravite opet.

Blue Plane

ttp://www.etsy.com/listing/6632046/blue-plane?ref=v1_other_1

Pogledajte ga iz više pozicija. Ovaj model košta 25 usd. Vi ga mozeta napraviti isto ovako dobro i da vas to košta mnooogo manje a da ne pricamo o zadovioljstvu koje ćete osetiti kada završite model sopstvenim trudom.

Za one koji su manje spretni ili iz bilo kojeg drugog razloga žele da nebave model kao na slici dole

Dvokrilac mini

http://recyclingcansart.com/proizvodi/limenke/avioni/dvokrilac-mini/?

mogu doci u posed ovakvog modela po ceni od 5€ ili 600 rsd + poštanski troškovi ako ga ne preuzmu lično što preporučujem zbog sigurnosti da ćete preuzeti ispravnu pošiljku. U prvom slučaju sigurnost zavisi od dostavljača i za taj vid slanja ne preuzimamo odgovornost.

Model je napravljen od 3 limenke, sastavljan je lepkovima i silikonom. Elisa je pokretne, može se rotirati i pri malim brzinama vetra. Poseduje kukicu za koju se može okačiti. Idealno mesto je svako koje ima kretanje vazduha, terasa, dvorište,  mada može kao ukras stajati i na svakom drugom mestu za koje procenite da je primereno.

Model je proizvod trenutne inspiracije i moze se napraviti gotovo identičan ali nikada potpuno isti. Za njegovu izradu koriste se limenke zapremine 250ml od energetskih ili drugih osvežavajućih pića. Da bi model duže trajao ne postavljajte ga pored izvora toplote da se silikon ne bi istopio i pored izvora svetlosti da ne bi bledeo print limenke. Ovaj i mnoge druge modele možete pogledati na: http://recyclingcansart.com/

 

Leave a Comment

November 12, 2012 Svi postovi